Léta praxe a vývoje našeho systému jsme věnovali také tomu, aby byl Systém KREDIT plně připraven fungovat i v tak náročných podmínkách, jaké jsou v zařízeních poskytující zdravotní a sociální služby. Plně si uvědomujeme potřeby, které v těchto službách existují, především nutnost řešit stravování z pohledu nutriční péče o klienty či pacienty.

Chcete si o stravovacím systému pohovořit?

Jaké jsou klíčové funkce systému KREDIT oceníte?

Jak to celé funguje?

Celé to začne objednávkou.

Ta vznikne na základě zaměstnaneckého objednávání nebo načtením počtů z nemocničního informačního systému

Proběhne normování.

Na základě načtených počtů se nageneruje požadované množství surovin k přípravě jídel.

Kuchyně uvaří jídla.

Díky podkladům z normování kuchaři připraví jídla. Odebrané suroviny se vydají pomocí vygenerované výdejky.

Strávník sní své jídlo.

Hotové jídlo se dostane strávníkovi na jídelně, s sebou nebo na pokoj a oddělení, když jde o pacienty.

Zaměstnancům se jídla vyúčtují.

Například srážkou ze mzdy, cizím strávníkům pak z kreditu nebo fakturou. Samozřejmostí jsou podklady do účetnictví pro všechny způsoby stravování.