Léta praxe a vývoje našeho systému jsme věnovali také tomu, aby byl Systém KREDIT plně připraven fungovat i v tak náročných podmínkách, jaké jsou v zařízeních poskytující zdravotní a sociální služby. Plně si uvědomujeme potřeby, které v těchto službách existují, především nutnost řešit stravování z pohledu nutriční péče o klienty či pacienty.

Chcete si o stravovacím systému pohovořit?

Napište nám

Edit Content

Jaké jsou klíčové funkce systému KREDIT oceníte?

Jak to celé funguje?

Celé to začne objednávkou.

Ta vznikne na základě zaměstnaneckého objednávání nebo načtením počtů z nemocničního informačního systému

Proběhne normování.

Na základě načtených počtů se nageneruje požadované množství surovin k přípravě jídel.

Kuchyně uvaří jídla.

Díky podkladům z normování kuchaři připraví jídla. Odebrané suroviny se vydají pomocí vygenerované výdejky.

Strávník sní své jídlo.

Hotové jídlo se dostane strávníkovi na jídelně, s sebou nebo na pokoj a oddělení, když jde o pacienty.

Zaměstnancům se jídla vyúčtují.

Například srážkou ze mzdy, cizím strávníkům pak z kreditu nebo fakturou. Samozřejmostí jsou podklady do účetnictví pro všechny způsoby stravování.